Otroligt mycket fotande de senaste dagarna

Vi behövde några nya foton till hemsidan för ponnyranchen, så jag gick loss med kameran under två dagar. Sammanlagt blev det som vanligt tusentals bilder. När jag börjar knäppa på knappen så ser jag motiv överallt och det finns liksom inget stopp. Något jag alltid ångrar när jag sedan måste sitta och bläddra igenom alla bilder och bestämma mig för vilka som är bäst. Fatta beslut är nog min allra sämsta egenskap :/

Jag har inte hunnit redigera bilderna någonting. Oftast blir det så, de flesta foton jag tar får se ut så som de gjorde när de fastnade på minneskortet. Men några av bilderna här skulle nog må bra av att åtminstone justera vitbalansen lite, och kanske beskäras. Jag fotar alltid i RAW-format, tillsammans med en högupplöst JPEG-version, men jag är dålig på att sätta mig ner och redigera bilderna efteråt. Jag beundrar människor som verkligen kan få foton att lyfta till nya nivåer efter en noggrann redigering, men jag får väl erkänna att jag tycker att det finns roligare saker än att redigera foton i datorn.